International Day of Light 16 may

16 mei is de International Day of Light. Als lichtprofessional ben ik dagelijks bezig met licht. Ik weet als geen ander hoe kunstlicht inspireert en ons de mogelijkheid bied om je woon- en werkomgeving functioneel en sfeervol in te richten.
De international day of light is een wereldwijd initiatief dat een jaarlijks aanspreekpunt biedt voor de voortdurende waardering van licht en de rol die het speelt in wetenschap, cultuur en kunst, onderwijs en duurzame ontwikkeling, en op uiteenlopende gebieden als geneeskunde, communicatie en energie.
Het brede thema van het licht zal in de hele wereld aantonen hoe wetenschap, technologie, kunst en cultuur kunnen bijdragen aan het bereiken van de doelen van UNESCO:
onderwijs, gelijkheid en vrede.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.