Eerder donker, hoe zit het met de buitenverlichting?

De Acropolis in Athene is opnieuw in het licht gezet. Ik ben onder de indruk van dit zeer aansprekende internationale project. Vanuit elke mogelijke hoek zijn de monumenten, vormen van de rotsen en het marmer in een heldere verlichting gezet. De bestaande 1015 HID lampen (hogedruk kwiklampen) zijn vervangen door 609 led-projectielampen. Dit levert een energiebesparing op van 65%! Ook heeft de nieuwe verlichting minder onderhoud nodig en gaan de lampen 20 jaar mee!

Nu het eerder donker wordt, wordt vaker aan de buitenverlichting van pand of huis gedacht. U kunt met enkele ledaccenten een mooie verbetering aan de uitstraling van uw woon- of werkplek geven! Buitenverlichting verhoogt ook uw gevoel van sociale veiligheid. Bent u benieuwd hoe? Ik geef u graag een passend lichtadvies. Stuur mij een whatsapp bericht of bel/mail via de contactpagina.

Kijk hieronder naar de indrukwekkende opening van de officiƫle in gebruiksname van de verlichting van dit stukje geschiedenis. De Griekse Cultuurminister Lina Mendoni is van plan om meerdere projecten uit te lichten en is van mening dat het internationale imago van Griekenland hierdoor wordt verbeterd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.