Slaapkamer verlichting

De slaapkamer is meestal een kamer met vele functies. Slapen, lezen, aankleden, romantiek en opmaken. Bij de keuze van de verlichting moet je daar natuurlijk ook rekening houden. Leeslamp bij het bed, waarbij het licht alleen voor de gebruiker moet zijn, je partner moet geen last hebben dat jij nog een goed boek leest. Maar ook je kleren zoeken, zoals geen blauwe sokken bij je zwarte broek. Vlak voor het slapen wil je ook in een niet te fel verlichte kamer. Hier moet voor de bouw/verbouwing goed over nadenken. Hoe schakelen/dimmen (je wil niet meer uit bed om het licht uit te doen) waar plaats je de lampen en welke lampen gebruik je. Reinard Pannekeet kan je hierin adviseren met een goed lichtadvies.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.