Slaapkamer verlichting – weer uit bed om een lamp uit te zetten? Dat wil niemand!

De slaapkamer is meestal een kamer met vele functies. Slapen, lezen, aankleden, romantiek en opmaken. Bij de keuze van de verlichting moet je daar natuurlijk ook rekening houden. Leeslamp bij het bed, waarbij het licht alleen voor de gebruiker moet zijn, je partner moet geen last hebben dat jij nog een goed boek leest. Maar ook je kleren zoeken, zoals geen blauwe sokken bij je zwarte broek. Vlak voor het slapen wil je ook in een niet te fel verlichte kamer liggen. Slaapkamerverlichting moet dus vóór de start van de bouw/verbouwing goed uitgedacht worden. Stel jezelf eens de volgende vragen: Hoe schakel je die mooie lamp? Welke lamp wil je dimmen? Welke lampen wil je vanuit bed kunnen schakelen?

Reinard Pannekeet kan je adviseren met een goed lichtadvies en helpen deze vragen te beantwoorden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.