Plannen maken? Vakantietijd is daar ideaal voor!

Of je nu een staycation hebt, in Nederland blijft of toch op reis gaat…vakantietijd is dé tijd voor het maken van nieuwe plannen. Ga je verbouwen? Koop je een nieuw huis? Of wil je een nieuwe werkkamer in je huis om thuiswerken te verbeteren? Het werkt zoveel beter als je voor de start van de verbouwing alle details over de verlichting al hebt uitgewerkt. Ik help je graag met die verlichtingsplannen. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Enne…geniet nog even van de vrije dagen. Dat doe ik ook tot 17 augustus!

Making plans to improve your lighting? Are you moving to a new house? Or do you want to renovate your house, your office or another place? Reinard Pannekeet is advisor in lighting. Reinard operates in Amsterdam and surrounding. He would love to advise you about all new features, technical and esthetical possibilities in light arrangements.

So, please contact me via whatsapp or email for an informative talk about your lighting expectations. I will explain you all about my expertise to make you a customized light advice!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.