ReviewsNatuurlijk ben ik altijd blij als er weer een project geslaagd is. Lees hier hoe opdrachtgevers mijn expertise en samenwerking beoordelen.

Restaurant Stiel werd door Reinard voorzien van de juiste verlichting. Dit project bestond uit zowel het ontwerpen van een lichtplan, het verzorgen van een technisch advies en het geven van bouwbegeleiding tijdens de uitvoeringsfase.

In samenwerking met BYCK interieurontwerp.

Restaurant Stiel | Schagen

Bij het ontwerp, de bouw en planning van ons nieuwe huis bleek verlichting voor ons een onderdeel waar wij zelf het maximale uit wilden halen. De vraag hoe dat te doen, was snel beantwoord na ons eerste contact met Reinard. Uitgaande van de tekeningen, maar vooral door goed te luisteren en uit te leggen was hij in staat ons volledig te verrassen met het voorgestelde lichtplan. De unieke keuzes in armaturen oogsten nog steeds bij ons en ook bij gasten veel bewondering. Wij vroegen om elegantie en simpliciteit, en daar is hij fantastisch in geslaagd. Waar verlichting iets statisch lijkt, blijkt het juist dynamisch door alle seizoenen van het jaar heen. Een groot succes!

Neera en Koen

Aalsmeer

Woonhuis Aalsmeer | Neera & Koen