ReviewsNatuurlijk ben ik altijd blij als er weer een project geslaagd is. Lees hier hoe opdrachtgevers mijn expertise en samenwerking beoordelen.

Restaurant Stiel werd door Reinard voorzien van de juiste verlichting. Dit project bestond uit zowel het ontwerpen van een lichtplan, het verzorgen van een technisch advies en het geven van bouwbegeleiding tijdens de uitvoeringsfase.

In samenwerking met BYCK interieurontwerp.

Restaurant Stiel | Schagen

Bij het ontwerp, de bouw en planning van ons nieuwe huis bleek verlichting voor ons een onderdeel waar wij zelf het maximale uit wilden halen. De vraag hoe dat te doen, was snel beantwoord na ons eerste contact met Reinard. Uitgaande van de tekeningen, maar vooral door goed te luisteren en uit te leggen was hij in staat ons volledig te verrassen met het voorgestelde lichtplan. De unieke keuzes in armaturen oogsten nog steeds bij ons en ook bij gasten veel bewondering. Wij vroegen om elegantie en simpliciteit, en daar is hij fantastisch in geslaagd. Waar verlichting iets statisch lijkt, blijkt het juist dynamisch door alle seizoenen van het jaar heen. Een groot succes!

Neera en Koen

Aalsmeer

Woonhuis Aalsmeer | Neera & Koen

“Reinard heeft ons geholpen met het maken van een lichtplan voor ons woonschip. Op dat moment lag ons schip nog op de scheepswerf in Friesland, waar we een binnenvaartschip lieten ombouwen tot woonschip. Omdat Reinard zelf ook op een woonschip woont, kon hij ons hierin uitstekend adviseren. Zowel over de lichtval aan boord, de keuze van lampen als de hoogte van de verlichting. Wij hebben heel prettig samengewerkt en het resultaat mag er zijn. Wij willen daarom Reinard van harte aanbevelen als lichtadviseur!” Sabine & Sietse

De Batello ~ lichtadvies op maat voor een waanzinnig woonschip op IJburg