Lichtadvies op maatLichtadvies voor bedrijven

Bent u ondernemer, CEO, installateur, bouwbegeleider of architect? Op zoek naar goed licht op de werkplek? Wilt u een lichtplan voor uw opdrachtgever of bent u zélf de opdrachtgever?

Ik maak al jarenlang lichtplannen op maat voor kantoren, winkels, horeca of galerie. Mijn lichtplan bestaat uit een gedetailleerde tekening en kan aangevuld worden met een armaturen suggestie waarbij ook technische advies kan worden gegeven. Gedurende het project kan ik ook de aankoopbegeleiding van de verlichting, de bouwbegeleiding en technische ondersteuning voor alle verlichting verzorgen.

Tijdens een verkennend gesprek worden al deze mogelijkheden in een propositie besproken. We bespreken aan de hand van een tekening en/of foto’s de details van de opdracht, de levertijd, kosten en betalingsvoorwaarden.

Uiteraard ontvangt u een passende opdrachtbevestiging.

Inspiratie opdoen? Hier zie je projecten die onlangs zijn gerealiseerd: Projecten

Lichtadvies voor consumenten

Lichtadviezen zijn altijd maatwerk. Ik maak het advies gebaseerd op een bouwtekening die jij aanlevert. Je kunt kiezen uit drie verschillende formats: een basis lichtadvies, een uitgebreid lichtadvies of een geavanceerd lichtadvies.

Hoe uitgebreid wil je geadviseerd worden?

De keuze voor welk advies je kiest hangt af van het totale woonoppervlak van de ruimte en of je wilt dat het advies wordt aangevuld met een armaturen-selectie of een technische advies.

Binnen 3 tot 6 werkdagen verzorg ik een persoonlijk lichtadvies-op-maat.

Snel een advies nodig? Klik hier voor de webshop!

Speciale projecten

Niets is zo speciaal als je eigen ontwerp

Wil je je eigen huis bouwen? Een monument restaureren? Een galerij openen?

Met goed licht maak je jouw project nog specialer.

Als de genoemde opties op deze site niet passen bij wat je zoekt, is er altijd een alternatief. Ik ben erg gecharmeerd van speciale projecten. Waarom? Omdat ik dan kan doen waar ik heel goed in ben: speciale lichtwensen tot werkelijkheid laten komen!

Hoe pak je een speciaal project het beste aan? Vraag mij advies hoe jouw project nog meer tot zijn recht komt met goed licht!

Nieuwsgierig naar wat ik voor jouw speciale project kan betekenen? Stel mij een vraag!

Stuur een mail naar reinard@reinardpannekeet.nl of bel mij op 06-51695106.